Clever nabídka ostrov Kos s all inlusive

Řecko – ostrov Kos – Marmari v termínu 22.7. (Po) – 29.7. (Po), 8 dní s all inclusive za 13.390,-.

CLEVER HOTEL 3* – Menší budova s 11-ti studii se nachází v letovisku Marmari. Přibližně 500m od hotelů se nachází centrum letoviska s malými obchůdky a tavernami. Hlavní město je vzdáleno 15km a letiště 12 km. CLEVER nabídka je výhodná kombinace ubytování v soukromých apartmánech či studiích v blízkosti hotelu 3* nebo 4*, kde klienti plně využívají programu all inclusive ve stejné míře, jako kdyby byly klienty přímo v daném hotelu. V tomto případě je ubytování ve studiích Venos a program all inclusive využívají klienti v sousedním hotelu Roselands 3*, vzdáleném cca 50 metrů. Tento zájezd doporučujeme všem věkovým kategoriím pro jeho cenovou dostupnost a ověřené služby.

Hosté mohou v rámci all inclusive využívat vybavení hotelu Roselands 3*, který je v bezprostřední vzdálenosti. Hotel Roselands 3* hostům nabízí vstupní halu s recepcí, restauraci, bar, bezpečnostní schránky a pěkný bazén s oddělenou částí pro děti (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma). Studia Venos vlastní bazén nemají.

Písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře (lehátka a slunečníky za poplatek) se nachází cca 750 metrů od hotelu.

Dětské hřiště, oddělené brouzdaliště pro děti – vše v hotelu Roselands 3*. Stolní tenis, beach volejbal, kulečník (za poplatek) – vše v hotelu Roselands 3*.