Kapverdy hotel světově známého řetězce RIU

Kapverdy hotel světově známého řetězce RIU

Afrika – Kapverdy – ostrov Boa Vista ubytování v objektu Riu Touareg Hotel * v termínu 10.12. (Út) – 18.12. (St), 9 dní s all inclusive 21.190,-.

Club hotel světově známého řetězce RIU patří k nejluxusnějším a nejlépe vybaveným hotelům na celém kapverdském souostroví. Komplex leží přímo u krásné písčité pláže a svými službami na vysoké úrovni jistě uspokojí veškerou klientelu.

Areál je rozdělen na dvě ubytovací části – část pouze pro dospělé (nad 18 let) a standardní část pro běžné klienty a rodiny s dětmi. Část „pouze pro dospělé“ nabízí nadstandardní služby a zařízení, kterých mohou využívat pouze hosté zde ubytovaní (např. samostatná restaurace s obsluhou či velký bazén – cca 250 m2 s barem).

Rodinné pokoje jsou pak nejblíže dětskému hřišti, areálu pro děti a dětským bazénům, které jsou v zimě přihřívané. Upozornění: Služby delegáta CK v tomto hotelu jsou vzhledem k hotelové poloze omezené. Užívání fitness, jacuzzi, sauny a vstup do nočního klubu je pro osoby starší 18 let.

Hotel leží u písčité pláže, lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Letiště: 25 km, centra: Sal Rei 32 km, nákupních možností: v místě / Sal Rei 32 km.