Kuba hotel s tropickou zahradou

Kuba hotel s tropickou zahradou

Karibik a Stř. Amerika, Kuba, Varadero v termínu 3.1. (pá) – 15.1. (st), 10 nocí s all inclusive 32.590,-.

Hotelový resort Arenas Blancas, patřící známému řetězci Barceló, tvoří jeden celek se sousedním hotelem Solymar. Hosté hotelu Arenas Blancas mohou zdarma využívat i vybavení a servis hotelu Solymar (s výjimkou hlavní bufetové restaurace hotelu Solymar). Komplex se nachází v centru Varadera a přímo na krásné široké pláži Playa Azul. Je obklopen udržovanou tropickou zahradou a svým hostům nabízí mimo jiné výběr z pěti restaurací, sedmi barů a široké nabídky doplňkových rekreačních aktivit. Ubytování je zajištěno v prostorných pokojích typu Superior. Hotel je skvělou volbou ke strávení příjemné odpočinkové dovolené s krásným koupáním a zároveň v dostupnosti centra letoviska s možností nákupů.

Vzdálenosti: pláže: u pláže, letiště: 157 km, centra: 1 km, nákupních možností: 100 m. Pláž: písčitá, lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Zábava: animační programy, večerní programy, posilovna, vířivka, 2 tenisové kurty, plážový volejbal, sauna, kajak, úvod do potápění, nemotorizované vodní sporty na pláži, šipky, plážový fotbal, volejbal.