11 dní na ostrově Sardinie za 10.900,-

Využijte last minute s 50% slevou na ostrov Sardinie – Marina di Sorso. Odlet již 16.8.2013 na 11 dní za 10.900,-. Odlet možný pouze z Ostravy! Poslední volná místa.

Komplex Borgo del Sole tvoří prázdninový resort, který se rozkládá v severozápadní části zálivu Golfo dell´Asinara, uprostřed typické středomořské vegetace, působící dojmem botanické zahrady. Je zde restaurace, pizzerie, bar. V blízkosti areálu se nachází také supermarket a aquapark.

Městečko Sorso je vzdáleno 4,5 km, dále doporučujeme navštívit věhlasné město Castelsardo či přístavní Porto Torres, nebo oblast Stintina s proslulou pláží La Pelosa.

Písečná pláž se rozprostírá přímo u tohoto komplexu a je volně přístupná nebo lze využít lehátka a slunečníky za poplatek. Vzdálenost k moři je od 50 do 500 m (dle jednotlivých studií/apart.)

Areál Borgo del Sole**** nabízí mnoho sportovních aktivit a zábavy, rozlehlý bazén s oddělenou částí pro děti a slunečníky s lehátky zdarma, dva tenisové kurty, menší fotbalové hřiště, pétanque, stolní tenis, aquagymnastiku, karaoke, miniklub pro děti, juniorklub a také večerní programy pro dospělé.

Během pobytu je možno se zúčastnit několika fakultativních výletů.