Sleva na ostrov Kréta, 12 dní, all inclusive za 13.490,-

Využijte posledních pár volných zlevněných míst do hotelu*** v Řecku, na ostrov Kréta s all inclusive za krásných 13.490,-! Odlet již tento pátek 16.8. na 12 dní. Možná odletová místa již pouze z Ostravy a Brna. Dítě 2 – 12 let na přistýlce za cenu 5.990,-.

Příjemný hotel se nachází blízko stejnojmenné písečné pláže Almiros Beach, nejkrásnější v oblasti Agios Nikolaos. Hotel je umístěn v klidném prostředí, necelé dva km od letoviska Agios Nikolaos, kam ale můžete dojít příjemnou procházkou po promenádě podél pobřeží za cca 20 minut nebo se dopravit autobusem. Hotel je vhodný pro klienty všech věkových kategorií i pro rodiny s dětmi.

Hotel Naides Almiros*** má pro své hosty recepci, sejf na recepci (za poplatek), TV/sat koutek, restaurace, pool bar/ snack bar a internetový koutek (za poplatek), wi-fi ve veřejných prostorách (zdarma), bazén s dětskou částí (mořská voda), lehátka a slunečníky (zdarma), dětský koutek a billiard (za poplatek).

Krásná pláž Almiros Beach s pozvolným vstupem a jemným pískem je nejvyhlášenější pláží v oblasti Agios Nikolaos a nachází se 200 m od hotelu. Lehátka a slunečníky (za poplatek). Vodní sporty (za poplatek).