12 dní na Dominikánské republice za 29.990,-

Vychutnejte si tu pravou exotickou dovolenou. 12 dní na Dominikánské republicePunta Cana s all inclusive za senzačních 29.990,-. Termín již 2.3. – 13.3.2014 s odletem z Prahy.

Hotel leží přímo u písčité pláže a je umístěn v zahradě, přímo u krásné pláže Bávaro s bílým pískem. Sousedí s luxusním hotelem Now Larimar Punta Cana. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Punta Caně cca 30 minut.

V hotelu Tropical Clubs Bavaro*** je vstupní hala s recepcí, bufetová restaurace “Rompeolas” (snídaně, obědy, večeře a lehké občerstvení během dne), nová restaurace à la carte – dominikánská (v rámci all incl., nutná předchozí rezervace), grill restaurace à la carte (na pláži) – maso, ryby (v rámci all. incl., nutná předchozí rezervace), možnost si za příplatek objednat langustu, plážový bar.

Dále 2 bazény, terasa s lehátky a slunečníky u bazénu, lehátka na pláži zdarma, možnost zapůjčení pláž. osušek (záloha 10 USD/ks+ výměna 3x týdně) směnárna, vodní sporty na pláži: šnorchlování, kajak. Na večeře jsou někdy u pánů požadovány kalhoty s dlouhými nohavicemi.

Hotel střední kategorie za velmi dobrou cenu, v blízkosti nejkrásnější pláže Bávaro. Další možné termíny zde.