Kanárské ostrovy s all inclusive za 24.990,-

8 dní na Kanárských ostrovechFuerteventura za zlevněných 24.990,- s all inclusive. Odlet 6.3. – 13.3.2014 z Prahy. Objekt leží v klidné části na jihu ostrova, 85 km od letiště, v oblasti Playa Butihondo.

Hotelový komplex, rekonstruovaný v roce 2012, stojí na vyvýšenině nad mořem a nabízí 512 pokojů (některé přizpůsobeny zdravotně postiženým klientům), které jsou umístěné v deseti třípatrových budovách uvnitř 60 000 m2 velké tropické zahrady. Pokoje jsou rozmístěny do dvou oblastí: hlavní zóna („Princess“) a zóna jen pro dospělé („Only Adults”).

V centrální budově je vstupní hala s recepcí, 2 výtahy, internetový koutek a možnost Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu (oboje za poplatek), restaurace, snack bar a několik barů, půjčovna automobilů, prádelna (za poplatek), služba lékaře, dětský klub (děti 4 – 12 let), hlídání dětí (na vyžádání za poplatek), malý obchod. V centrální části hotelu je hlavní bazén (800 m2 s kaskádami) a dětský bazén (oba v zimních měsících vyhřívané), velká sluneční terasa s lehátky a slunečníky, bar u bazénu, dětské hřiště.

V zóně „jen pro dospělé“ jsou 3 bazény (v zimních měsících vyhřívané): „Chill-Out“ bazén (300 m2) s výhledem na moře, sluneční terasou, lehátky i postelemi „Bali“, bazén Relax (150 m2) s přímým výhledem na moře, „Naturist“ bazén s areálem pro nudisty (100 m2) se sluneční terasou, lehátky, slunečníky a jacuzzi. V této zóně je k dispozici i Wellnes centrum Zen Area (700 m2) s venkovní jacuzzi a výhledem na moře (masážní sprchy, sauna, turecké lázně, masáže, orientální techniky atd.).

Hotel Club Jandia Princess**** zajišťuje sportovní i zábavné programy, pro děti i dospělé, během dne i ve večerních hodinách, disco, různá představení a vystoupení s živou hudbou.

Sportovní vyžití: 4 tenisové kurty s umělým travnatým povrchem (možnost výuky za poplatek), stolní tenis, kulečník, lukostřelba, víceúčelové hřiště na volejbal, fotbal a basketbal. Pilates, Tai Chi a posilovna (200 m2) se nachází v zóně „jen pro dospělé”. Přímo v hotelu najdete malý obchod, butik a obchod se suvenýry. Větší nákupní možnosti jsou v 5 km vzdáleném městečku Morro Jable.

Hotel se nachází přímo nad pláží Playa Butihondo (150 m) se světlým pískem, která je součástí 30 km dlouhé pláže Playa Jandía. Přístup na pláž je po schodech z hotelové zahrady.