Egypt 11 dní s all inclusive 11.790,-

Sleva na 11-ti denní dovolenou v Egyptě + VÝLET ZDARMA. Oproti původním 17.490,- zaplatíte pouze 11.790,- a to včetně all inclusive. Odlet možný z Prahy od 12.3. do 22.3.2014.

Pěkný hotel se nachází na klidném místě, přímo u vlastní pláže. Centrum přístavu Port Ghalib s nákupními možnostmi, restauracemi a bary je vzdáleno cca 8 km od hotelu. Letiště v Marsa Alam je cca 4 km daleko.

Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře má korálové podloží (doporučujeme obuv do vody). Pro vstup do moře je zde také molo. K dispozici je barový servis a sprchy.

 

  • Dárek: šnorchlovací výlet zdarma! Získáte při závazné rezervaci zájezdu nejpozději 8 dní před odletem, platí pro termíny odletů od 1.2.-17.3.2014.
  • Popis výletu: Abu Dabbab. Půldenní výlet ke korálům, které jsou vyhlášené výskytem vzácných velkých želv a dugongů (mořských sirén). V ceně zahrnut transfer, teplé nápoje a minerální voda.

Příjemný hotel vhodný pro rodiny s dětmi nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnou, restauraci a pět barů, nákupní galerii, minimarket, kadeřnictví a diskotéku. Střed hotelu tvoří soustava bazénů s bazénem pro děti. V areálu hotelu se nachází i malý aquapark se skluzavkami pro dospělé i děti. Lehátka a slunečníky zdarma. Za poplatek hotel nabízí internetový koutek a Wi-Fi připojení v lobby, na recepci a pokojích.

Hotel Three Cornrs Sea Beach**** pořádá různé animační a zábavné večerní programy. Pro děti je zde dětské hřiště. Zdarma si můžete zahrát basketbal, plážový volejbal, šipky, fotbal, stolní tenis nebo si zacvičit ve fitness centru. Kulečník, lázeňské centrum, sauna a masáže jsou za poplatek. Na pláži možnost potápění za poplatek.