6 nocí s polopenzí v Rakousku 5.390,-

Rakousko – Dachstein / SchladmingRamsau am Dachstein v soukromém ubytování Helvetia** s polopenzí za 5.390,-. Termín: 6.1. (Ne) – 12.1. (So), 7 dní.

Objekt leží na klidné a slunné poloze v okrajové části Ramsau. Přímo kolem objektu vede komunikace, umožnující dostat se zkratkou k sjezdovkám na svazích Reiteralmu.

Hosté s malými dětmi ocení blízkost dětských vleků. K dopravě na sjezdovky je možné využít skibus, jehož zastávka je vzdálena 150 metrů. Upravované běžecké stopy vedou v těsné blízkosti objektu. Bezplatné parkování přímo před domem.

Objekt patří k novějším a tomu odpovídá i vnitřní zařízení. Jsou v něm čtyři vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC. Z pokojů je výhled buď na lyžařské areály Reiteralm / Fageralm a Hochwurzen, nebo na panorama štítů masivu Dachstein. Do jednoho z pokojů je možné umístit přistýlku. Celý objekt je nekuřácký.

Strava je připravována v penzionu Royer-Pois, vzdáleném necelých 200 metrů, českým kuchařem. Nevýhoda docházení na stravu je vyvažována lepší úrovní ubytování a soukromím. Helvetia je vhodná pro menší skupinky nebo spřátelené rodiny.