Zaleťte se ohřát do Egypta již za 7.490,-

Využijte výhodného ubytování v Egyptě – Hurghada v termínu od 26.1. (So) – 2.2. (So), 8 dní s all inclusive za krásných 7.490,-.

Hotel Ali Baba Palace **** se nachází zhruba 13 kilometrů jižně od nové části Hurghady (Sakkala) a 11 kilometrů od letiště. V zahradě rozsáhlá soustava bazénů (2 700 m2, z toho část s možností vyhřívání), dětský bazén, bar u bazénu a terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma. Bohatý animační a sportovní program, diskotéka.

Písečná pláž leží přímo u hotelu, v některých úsecích kamenitá, s pozvolným vstupem do vody a také se sestupem z mola. Bar na pláži, lehátka, podložky, slunečníky a osušky zdarma. Nově je v hotelu vybudován zpevněný chodník spojující zahradu a pláž vhodný pro méně pohyblivé klienty nebo hosty s kočárky.

Zdarma: aquapark, fitness, stolní tenis, 2 tenisové kurty, minigolf, plážový volejbal, šipky. Za poplatek: biliár, centrum vodních sportů, potápění, sauna, pára, masáže, jacuzzi, bowling a bruslení na ledě. Pro děti k dispozici dětský bazén, miniklub, dětské hřiště.